2022 Master Design Awards: Basement — HONORABLE MENTION

by Emily Blackburn

Baxter Construction

Hopewell, NJ | baxterconstruction.com

Location: Hillsborough, NJ | Square Footage: 2,600 | Project Cost: $284,000

The objective of the team was to convert an unfinished basement into a combined play space for the client’s elementary school aged children, as well as an entertainment space for the homeowners. This was a very detailed oriented job that required a lot of pre-planning electrical layout for the playroom balloon light fixtures. Construction of the play castle required additional preliminary layout, and the initial fire blocking for code was extensive. The pre-planning, while extensive, was key and essential, and made the actual construction very smooth.

Products:

Sky View Castle Playhouse with Ball Pit: Tanglewood Design
Paint/Stain: Lightology

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More