NATIONAL AWARD

Chermak Construction                                  
Edmonds, WA

Working on historic homes and keeping the look and feel after an addition can be a tall order. The client’s desire was to update their 1949 home while keeping the nostalgia and memories, and continuing to safeguard an adjacent room, keeping it untouched. 

With the need to keep the original Architectural style, removing specific walls to make a more open and inviting space for entertaining and while finally creating modern living their desired goal was achieved. In the end, the clients were thrilled with the results.

Regional Award

Hercules Design Build                                   
St. Louis, MO

The clients came to Hercules Design Build wanting a primary suite addition that would work stylistically with their mid-century ranch cottage style home. They wanted to keep their large walk-in closet and laundry, but they also wanted to mitigate a strange layout with multiple floor levels. They also requested lots of natural light. The team designed a large primary suite at an in-between floor level with an asymmetrical roof line and two bathroom skylights that is full of light and much larger than their previous primary suite.

Regional Award

Owings Brothers Company                           
Eldersburg, MD

Living in the neighborhood of their choice, with a desire to stay, the only thing missing was the ability to enjoy the view. They dreamed of bringing the beautifully treed landscape inside all year round. A rear addition was designed that complemented the original home and provided two walls of windows and an enormous floor-to-ceiling fireplace. The room looks as though it is located in a tropical paradise!  Providing a truly modern look to this sunroom is the Mezzo linear, gas fireplace surrounded by floor-to-ceiling Ledger stone. The fireplace offers extra warmth to the room on chilly days.

Regional Award

Criner Remodeling                                        
Newport News, VA

This sunroom really let the sunshine in! It allowed all of that natural light to permeate the rest of the home. This addition created an open warmth that now flows throughout the home. The colors and materials that were used allow the new sunroom to connect naturally to the rest of the home.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More