NATIONAL AWARD

Sun Design Remodeling Specialists, Inc.      
Burke, VA

The kids’ room is one of kind, with a slide that runs from the loft down into a hidden playroom. Window seats have been designed to hide the duct work. The attic boasts a full-bathroom with a walk-in shower that both guests and the kids can use as they grow older. The gym was designed specifically for Crossfit training. A hidden door, disguised as a bookshelf, to enter the playroom was designed. The galvanized ladder leads to the loft area where the children can play games or read, before they head down the slide to do it all over again!

Regional Award

Hogan Design & Construction                                  
Geneva, IL

This reconfigured home remodel is both elegant and functional. The space has been modernized, but bits of the home’s history remain. The new open-plan kitchen with dark blue cabinetry and contrasting white quartz countertops and backsplash create a clean, classic, yet colorful kitchen design. Off the kitchen, a new powder room and mudroom, and a new interior staircase to the new home theater and half bath in the back hall. A reconfigured second floor resulted in a new primary suite. The rest of the house was refreshed with paint to pull the entire design together.

Regional Award

Harth Builders                                               
Spring House, PA

The homeowners’ cave-like kitchen was positioned in the dark at the center of the home, blocking rooms from each other. The kitchen was relocated, and multiple bearing walls were removed to create an open first floor flooded with natural light and ready for entertaining. A working pantry conveniently connects to the kitchen with a 5-foot-wide double pocket door. A spiral stair directly connects the kitchen to the bedroom, shortening the path for breakfast. Bright colors and a consistent floor tie all the spaces together, making for very happy homeowners.

Regional Award

Arch-Interiors Design Group, Inc.                 
Beverly Hills, CA

The project involved a complete renovation of a 1970’s townhouse to modernize its functionality and finishes. The most significant changes were made to the kitchen area, where cabinetry was extended into a former breakfast nook, creating a larger and redefined space. A formal dining area was created extending the height of a step down into the family room. The primary bathroom included a freestanding tub, dual vanity, water closet and shower by capturing part of the adjacent walk-in closet without diminishing the closet’s function. An outdoor patio is surrounded by an artistic railing allowing room for conversation, dining, and cooking.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More