Ben Quie & Sons, LLC

St. Paul, Minn. | benquieandsons.com

Location: St. Paul, Minn. | Project cost: $161,000

Decongesting the kitchen to create a better flow for the homeowners and their family became the primary purpose of the remodel. The existing space had been sectioned off and too small for all their needs, so once the walls were eliminated, the space expanded into the existing dining area. Opening the wall between the adjacent rooms created an ideal space for hosting and entertaining.

A reconfigured kitchen extends the view from the back to the front of the house. The addition of a peninsula gives the homeowners more seating as well as storage. The slender island provides a solid work surface while maintaining a roomy flow from the rear entry through the kitchen. New finishes bounce the ample natural light around the space, offering a sense of calm and openness.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More